Jeroen Meus


Jeroen Meus, wie kent hem nu niet?! Deze kok is bekend van het televisieprogramma dagelijkse kost dat dagelijks wordt uitgezonden door de openbare omroep op één. Als u van koken houdt, heeft u het programma vast weleens voorbij zien komen.

Recepten van Jeroen MeusDagelijkse kost

Als hobbykok is het natuurlijk fantastisch om uw gasten iedere keer weer te verblijden met de mooiste en lekkerste gerechten. Wat geeft nu meer voldoening dan aan het eind van de maaltijd allemaal lege borden op tafel te zien staan?! Met de recepten uit de kookboeken van Jeroen Meus gaat dit zeker lukken!

  • Houdt u ook van koken?
  • Roert u ook het liefst dagelijks in uw eigen kookpotten?
  • Bent u toe aan nieuwe uitdagingen in uw eigen keuken?
  • Heeft u ideeën nodig voor recepten voor een bijzondere aangelegenheid?
  • Wilt u uw gasten keer op keer tafelplezier bezorgen?

Dan mogen de kookboeken uit de serie ‘Dagelijkse kost’ natuurlijk niet ontbreken op de kookboekenplank van uw eigen keuken.

Jeroen Meus heeft plezier in het koken en dat merkt u goed! Dag in dag uit weet hij de kijkers wel weer te verrassen met de mooiste en simpelste gerechten. Juist door deze vaak simpele gerechten is Jeroen een culinaire vriend voor iedereen.

Receptenbundel Dagelijkse Kost

De receptenbundel ‘dagelijkse kost’ is een verzameling recepten die de lezer nieuwe en frisse ideeën geeft voor een speciale aangelegenheid of gewoon voor een dagelijkse maaltijd. Het is niet nodig grote inspanningen te leveren om lekkere maaltijden te bereiden. Met heel weinig culinaire kennis is het al mogelijk om lekker te koken. Dat laat Jeroen Meus zien in zijn kookboeken.

In het filmpje hieronder vind je een uitgebreid interview met Jeroen Meus over zijn kookboeken.

Seizoensgebonden en Budgetvriendelijk

Door het succes van de serie dagelijkse kost zijn er inmiddels al verschillende boeken van deze serie verschenen. In alle boeken neemt Jeroen Meus de lezer mee en legt hij stap voor stap uit hoe de maaltijden bereidt. Vaak maakt hij gebruik van seizoensgebonden producten. Hierdoor zijn de maaltijden ook vaak budgetvriendelijk. Smaakvol en gezond zijn twee sleutelwoorden die voor zijn recepten gelden.

Aperitiefhapjes © 2022